FairSpirit in het nieuws

september 14th, 2008  |  Published in FairSpirit in de media

Update 21 oktober: De WereldPrijs is vanavond feestelijk uitgereikt aan Kim Groeneweg haar project
Ujima in Tanzania. FairSpirit heeft dus niet gewonnen, maar alle genomineerden werden nog verrast met een donatie van de Rabobank en de gemeente Utrecht. Daar kan FairSpirit weer de nodige microkredieten mee verlenen. Uiteraard plaatsen we daar tegen die tijd een mooi berichtje over op de website.

Naar aanleiding van de nominatie van FairSpirit voor de Utrechtse Millennium Award 2008 is FairSpirit hier en daar in het nieuws. Zo stond er 6 september een artikeltje in het AD en 10 september in het Utrechtse stadsblad. Zondag 14 september is het portret in het kader van de nominatie voor deze WereldPrijs uitgezonden op RTV Utrecht. Inmiddels het dit ook hier online te zien. Even kijken natuurlijk en stemmen op FairSpirit op de site van RTV Utrecht!

 

AD 6 september 2008

Stadsblad Utrecht 10 september 2008

Comments are closed.