De Amsterdamse Afrika Centrale investeert in Afrikaanse onderneemsters

februari 23rd, 2008  |  Published in FairSpirit donaties

De Afrika Centrale in Amsterdam verzorgt workshops en optredens West Afrikaanse dans en percussie en creatieve workshops in Afrikaanse stijl. Je kunt bij hen terecht voor een swingende invulling van je bedrijfsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsfeest, themafeest, vrijgezellendag, familiefeest, kinderfeest en CKV dag. Ook verzorgt de Afrika Centrale programma’s voor trainingen, teambuilding, scholen en opleidingen.

De Afrika Centrale heeft aldus een bijzondere band met Afrika. En daarom heeft Jeanine Theunissen van de Afrika Centrale besloten om mee te doen met het FairSpirit fonds en enkele Afrikaanse ondernemers te helpen met hun bedrijf. De inleg van de Afrika Centrale wordt uitgeleend aan deze 4 vrouwen uit Ivoorkust.

Ajavon Viviane gebruikt de lening om haar kapsalon uit te breiden met enkele haardrogers en extra produkten. Hoe het verder met haar gaat is te volgen op de deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Ako Ahou Emilienne zal met de lening haar winkel verbeteren en extra voorraad inkopen.

Fatou Diallo gaat met de lening een professionele mixer kopen zodat ze meer pudding kan maken en verkopen.

Kouame Olga Elisabeth zal met het geld van de lenen haar restaurant verder uitbreiden met extra tafels en stoelen.

Comments are closed.