Een kleermaakster, een stoffenwinkel, een basisschool en 2 bakkerijen

maart 12th, 2008  |  Published in FairSpirit donaties

De donatie van Mirjam, Annerieke, Dennis, Carolien en Annemiek van Nyctea adviesbureau voor Human Resource Management uit Woerden is uitgeleend aan: kleermaakster Joyce Tendereze, basisschool Furaha,  Brenda Williams voor haar stoffenwinkel en 2 bakkerijen, die van Zaituni Nakimuli en die van Ahondjon Aguio.

Joyce gaat met het microkrediet extra naaimachines en stoffen kopen. Hoe het verder met haar gaat is te volgen op de deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Het echtpaar Mwati gaat voor de basisschool een bus kopen voor vervoer van de leerlingen. Volg de school verder op deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Brenda Williams zal extra stoffen voor haar winkel gaan kopen om de voorraad uit te breiden. Volg haar verder op deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Zaituni Nakimuli zal een generator en een vervoermiddel kopen voor bezorging. Volg haar verder op deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Ahondjon Agui zal met het microkrediet haar productie uitbreiden tot 15000 broden per maand. Volg haar verder op deze webpagina van MyC4 (engelstalig).

Comments are closed.