Microkrediet van Trinité voor electronica winkel

november 9th, 2008  |  Published in FairSpirit donaties

Trinité in Uithoorn heeft ter ere van haar 10 jarig bestaan onlangs een symposium georganiseerd. Enkele sprekers wilden daarvoor geen onkostenvergoeding ontvangen, maar suggereerden het geld te schenken aan een goed doel naar keuze. Nu was Trinité al langer plannen aan het maken om als bedrijf iets met microkrediet te doen. Een mooie gelegenheid dus voor een donatie aan FairSpirit.

De donatie van Trinité uit Uithoorn wordt inmiddels uitgeleend aan Anne wanja Kibe in Kenia. Anne verkoopt mobiele telefoons, telefoonlijnen en electrische apparaten. Ook biedt ze in haar winkel in Nairobi kopieer- en faxdiensten. Met de lening kan ze haar voorraad producten uitbreiden, zoals deze spaarlampen wellicht.

Comments are closed.